Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

MISSIE OVER GRENZEN
"alleen samen"

Artioms verhaal

Verhaal van een gesponsord kind

12/05/2015

Artiom is 10 jaar en woont in een tehuis voor blinde en slechtziende kinderen in Moldavië. Zijn ouders hebben nooit naar hem omgekeken. Toen onze coördinator hem voor het eerst ontmoette en naar zijn familie vroeg antwoordde Artiom: "Ik heb niemand."

Atriom Sponsorship2Artiom kent het gevoel van eenzaamheid heel goed: "Ik ben alleen gelaten door mijn ouders. Waarom gebeurt dit met mij en waarom heb ik geen vader en moeder die voor mij zorgen? Ben ik slechter dan andere kinderen die wel ouders hebben?"

Ion, de coördinator, heeft Artiom in ons sponsorprogramma ingeschreven. Toen hij Artiom vertelde dat hij een vriendin in Nederland had, was hij reuze blij! En toen hij ook nog brieven en pakjes ontving van zijn nieuwe sponsor, besefte Artiom ineens dat er wel iemand om hem gaf.

Het verschil dat de sponsor maakt

"Mijn sponsor is mijn vader en moeder tegelijk. - ze heeft me veel cadeautjes gestuurd en daardoor weet ik dat er iemand is die wel van me houdt - en nu ben ik niet meer zo bang voor later."